Twitter feed
  • Izaberi mudro i donesi pravu odluku u pravo vrijeme. Budi i ti dio istorije budućnosti! Saznaj više detalja na n… https://t.co/01hYDWxGDD
Najnovija obavještenja

Rasporedi ispita za prvi ispitni rok ljetnjeg semestra 2019/20.
Opširnije: Rasporedi ispita za prvi ispitni rok ljetnjeg semestra 2019/20.

U prilogu se nalaze rasporedi za prvi ispitni rok ljetnjeg semestra 2019/20. Umjetnost i Komunikologija i mediji

ODRŽAVANJE ZAVRŠNIH ISPITA - FINALNA INFORMACIJA

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ), a u skladu sa epidemiološkom situacijom u zemlji, završni ispiti će početi 10. juna. Raspored polaganja ispita će biti objavljen na sajtovima fakulteta u toku sedmice.

Ispiti će biti održani uz strogo poštovanje svih mjera i preporuka koje je dao IJZ. Pravila pristupanja ispitu biće objavljena na sajtu Univerziteta i na sajtovima fakulteta, pa molimo studentkinje i studente da ih detaljno pročitaju prije dolaska na ispit.

UDG Inside - novi broj
Opširnije: UDG Inside - novi broj

Dragi budući brucoši, poštoivane koleginice i kolege, u prilogu ovome obajveštenju se nalazi novi broj našeg časopisa UDG Inside.

Obavještenje za studente I, II i III godine.

Pobjedničke grupe u okviru projekta “Ideje i karakter” (ljetnji semestar 2019/20. god) na nivou fakulteta su:

I godina:Grupa 1

II godina: /

III godina:Grupa 1 i Grupa 2

Ove grupe su se plasirale u uže, univerzitetsko takmičenje, čiji će rezultati biti blagovremeno objavljeni.

Nagradu aktivnim članovima pobjedničkih grupa određuje predmetni profesor za koji se vezuje projekat IK u ovom semestru (to su, uglavnom, dodatni poeni za aktivnost).

Neaktivni i diskvalifikovani članovi će biti kažnjeni shodno propisanim pravilima – nemogućnost polaganja ispita za koji se vezuje projekat IK u ovom semestru do drugog popravnog roka.

Čestitamo svim grupama na učešću, a najboljima na pobjedi!

Održavanje ispitnih obaveza

Shodno odluci Rektorskog kolegijuma, ukoliko epidemiološka situacija u zemlji i mjere Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) to budu dozvoljavale, prvi ispitni rok (polaganje završnih ispita) biće održan od 2-21. juna. Raspored polaganja ispita, kao i pravila pristupanja polaganju, će biti naknadno objavljeni.

Da bi studentkinje i studenti pristupili ispitu, moraju imati status aktivne studentkinje, odnosno aktivnog studenta, što znači da moraju biti izmirene finansijske obaveze. Podsjećamo studentkinje i studente, da je rok za plaćanje treće rate školarine, koji je bio definisan za 1. aprila, odgođen za 1. juna.
Arhiva obavještenja
III rok za prijavu i predaju specijalističkih radova
Obavještavaju se studenti Specijalističkih studija da je otvoren II rok za prijavu tema specijalističkih radova na Fakultetu umjetnosti.

Rok za prijavu tema je 20.09.2019. godine. Prijava tema vrši se slanjem ispunjenog obrasca sa informacijama o temi i mentoru na mejl Fakulteta fu@udg.edu.me . Obrazac možete pronaći u priključku.

Rok za predaju specijalističkih radova je 04.10.2019. godine do 13:00h u kancelariji Fakulteta umjetnosti.

Uslovi za predaju rada su sljedeći:

- položeni svi ispiti sa osnovnih studija
- položeni svi ispiti sa specijalističkih studija
- saglasnost mentora o predaji rada

Potrebna dokumentacija:

- Specijalistički rad (5 primjeraka)
- Potvrda o izmirenim finansijama prema Fakultetu, koju izdaje finansijska služba Univerziteta
- Potvrda o položenim ispitima s Osnovnih studija, koju izdaje Studentska služba Univerziteta (studenti koji su završili osnovne studije na nekom drugom Univerzitetu dužni su da zatraže potvrdu o položenim ispitima i završenim osnovnim studijama od uprave fakulteta koji su završili)
- Potvrda o položenim ispitima sa Specijalističkih studija, koju izdaje Fakultet umjetnosti
- Potvrda o povratku ključa od ormarića koju izdaje tehnička služba Univerziteta
- Potvrda o povratku knjiga u biblioteku
- Kratka biografija kandidata
- CD s nasnimljenim radom i kratkom biografijom kandidata.
- Prijavni formular koji se nalazi u aneksu 1, Pravilnika o izradi i odbrani specijalističkog rada (pravilnik se nalazi u prilogu mejla)

Da bi rad bio prihvaćen od strane koordinatora studija, osim navedene dokumentacije, potrebno je da mentori specijalističkih radova dostave upravi Fakulteta saglasnos o predaji rada i predlog komisije za odbranu rada. Saglasnos je potrebno dostaviti najkasnije do 03.10.2019. do 00:00h u pisanoj formi ili putem mejla ukoliko mentor nije iz Crne Gore, na adresu fu@udg.edu.me

Ukoliko mentor nije dostavio saglasnost ili kandidat nema svu potrebnu dokumentaciju, koordinatori ne mogu prihvatiti rad.
12
Septembar
Opšta obavještenja