Obavještenja

Osnovne studije
IPA projekat 3C: Javni poziv za učešće u radionicama (Regija Pulja, Italija)

Svim zainteresovanim studentima prosljeđujemo obavještenje Ministarstva kulture i medija Crne Gore, o javnom pozivu za učešće na tri radionice koje, u okviru IPA projekta “3C - Prekogranične razmjene sa ciljem razvoja kulture i kreativnih industrija“, organizuje njihov projektni partner, Regija Pulja, u saradnji sa Teatro Pubblico Pugliese. Javni poziv je namijenjen plesačima, umjetnicima, autorima i kreativcima starosti od 18 do 35 godina, sa prebivalištem u Crnoj Gori, Albaniji ili italijanskim regijama Pulja i Molize, a u pitanju su sljedeće radionice:

• Radionica posvećena plesu, koja će biti realizovana od strane “ResExtensa Dance Company” (Elisa Barucchieri)
• Radionica “Luminarie – Iluminacije”, koja će biti realizovana od strane “Paulicelli Light Design” (Domenico Paulicelli)
• Radionica “Video Storytelling”, koja će biti realizovana od strane “Equilibrio Dinamico Company” (Vincenzo Losito)

Radionice će biti održane u periodu od 10. do 16. oktobra 2022. godine u Pulji, Italija, a planirano je da u okviru poziva za učešće budu odabrana dva kandidata iz Crne Gore, dva iz Albanije, dva iz regije Molize, Italija i četiri iz Regije Pulja, Italija.

Svi zainteresovani kandidati prijave podnose do 16. septembra, u 14h, na mejl adresu: progettitpp@teatropubblicopugliese.it, sa naznakom "3C PROJECT – WORKSHOP".

Prijave se podnose na engleskom jeziku, a treba da sadrže:

1. Ispunjen prijavni formular
2. Kopiju identifikacionog dokumenta
3. CV u evropskom formatu, potpisan i datiran, sa ovlašćenjem za obradu podataka u skladu sa zakonima o privatnosti, u pdf formatu.

Više informacija o projektu i svim uslovima učešća, možete pronaći na sljedećem linku: IPA projekat 3C: Javni poziv za učešće u radionicama (Regija Pulja, Italija) (www.gov.me), i u javnom pozivu koji se, uz prijavni formular, nalazi u prilogu. 

Povezani fajlovi: