Obavještenja

Osnovne studije
Obavještenje za studente koji su u radnom odnosu ili su profesionalni sportisti

Sve studente Fakulteta umjetnosti, koji su u radnom odnosu ili su profesionalni sportisti, informišemo da su, kao i u prethodnom periodu, u cilju oslobađanja prisustva nastavi, u obavezi da dostave potvrde da su u jednom od ova dva režima.

Kada je u pitanju tekući semestar, rok za dostavljanje ovih potvrda jeste petak, 03. mart 2023. godine. Potvrde je moguće predati u Dekanatu Fakulteta umjetnosti, svakog radnog dana u periodu od 10 do 14h.

Studenti koji su u radnom odnosu, do naznačenog datuma, trebaju dostaviti potvrdu o radu, dok studenti koji se profesionalno bave sportom, takođe mogu biti oslobođeni nastave ukoliko, do naznačenog datuma, dostave potvrdu iz kluba.

Studenti koji se zaposle u toku trajanja nastave ili blagovremeno ne dostave traženu dokumentaciju, mogu biti oslobođeni prisustva nastavi isključivo od datuma kada dostave tražena dokumenta.

NAPOMENA: Studenti čiji je status obuhvaćen ovim obavještenjem, kao uslov za izlazak na kolokvijum/ispit, u obavezi su da održe i najmanje jedan termin konsultacija sa predmetnim nastavnikom (profesorom ili asistentom) prije svakog kolokvijuma/ispita ili da prisustvuju najmanje jednom času predavanja u toku semestra.