Obavještenja

Osnovne studije
Obavještenje za studente koji su u radnom odnosu ili se profesionalno bave sportom - ljetnji semestar studijske 2023/24. godine

Svi studenti Fakulteta umjetnosti koji su u radnom odnosu ili se profesionalno bave sportom potrebno je da dostave dokumentaciju najkasnije do ponedeljka, 29.02.2024. godine, kako bi bili oslobođeni prisustva nastavi u ljetnjem semestru studijske 2023/24. godine.

Dokumentacija se predaje radnim danima u terminu 10-14h u Dekanatu Fakulteta.

Uz potvrdu iz firme, potrebno je dostaviti kopiju radne knjižice (prva stranica sa imenom i stranica na kojoj je pečat firme sa datumom otpočinjanja radnog odnosa), i original radne knjižice na uvid, kao i ovjeren JPR obrazac od strane Poreske uprave.

Studenti koji se profesionalno bave sportom, takođe mogu biti oslobođeni nastave ukoliko do naznačenog datuma dostave potvrdu iz kluba, nedjeljnji raspored treninga kao i raspored utakmica.

Studenti koji se zaposle u toku trajanja nastave ili neblagovremeno dostave traženu dokumentaciju, mogu biti oslobođeni prisustva nastavi ISKLJUČIVO od datuma kada dostave tražena dokumenta.

NAPOMENA: Dokumentacija za oslobađanje od prisustva nastavi se dostavlja svakog semestra.