Obavještenja

Osnovne studije
Poziv studentima - izrada vizuelnog rješenja Medožuč

Poštovane kolege,

Kao što ste upoznati, Alumni društvo svršenih studenata Univerziteta Donja Gorica – “Medožuč” osnovano je sa idejom kreiranja tješnje veze svršenih sa sadašnjim studentima UDG-a, a kroz različite oblike komunikacije i saradnje (druženja, tribine, predavanja, istraživanje, internšip, sport, posjete kompanijama, zajednički projekti, start up preduzeća).

Isto tako, ne manje važno je da se uspostavi i ojača komunikacija, posebno mreže između članova Društva, svih generacija u okviru svih fakulteta – Univerziteta Donja Gorica.

S tim u vezi, Medožuč objavljuje poziv aktivnim i svršenim studentima za izradu predloga rješenja vizuelnog identiteta društva diplomiranih studenata.

Osnovni cilj poziva jeste da Društvo dobije jedinstveni vizuelni identitet i doprinese prepoznatljivosti Društva, sadašnjih ali i budućih članova (studenata), njihovom položaju u društvenoj, privrednoj, akademskoj zajednici te daljem razvoju i progresu.

Vizuelni identitet treba da pruži odgovor na tradicionalne i sadašnje zahtjeve svih vidova komunikacije, promocije, prezentacije, privrednog života, ali i vašu, sopstvenu, viziju kako će izgledati naša zajednička budućnost te stoga pokušati da upravo vizuelni identitet Društva “Medožuč” da odgovor na njene tokove i razvoj.

U prilogu Vam dostavljamo Poziv u kojem su navedeni uslovi za učešće, kao i nagradni fond.

Rok za predaju predloga je 07.05.2024. godine do 23:59h po lokalnom vremenu.

U nadi da ćemo ostvariti zajednički cilj,


Srdačno Vas pozdravljamo.
Alumni društvo „Medožuč“

Povezani fajlovi: