Twitter feed
Najnovija obavještenja

Obavještenje za studente I, II i III godine - IIK
Opširnije: Obavještenje za studente I, II i III godine - IIK

Obavještavaju se studenti da se u prilogu nalazi novi spisak studenata po grupama, sa aktivnim i neaktivnim članovima.

Podsjećamo studente da ukoliko ne budu učestvovali u projektu, neće biti u mogucnosti da polažu ispit koji se vezuje za projekat Ideje i karakter, do drugog popravnog roka.

Obavještenje za studente I, II i III godine - IIK
Opširnije: Obavještenje za studente I, II i III godine - IIK

Obavjestavaju se studenti da se drugi izvještaj popunjava na sljedećem linku: https://forms.gle/N4fvFe2rFdLgs1kB9. Nije potrebno dodatno slati mejl koordinatorima.​O datumu, kao i načinu realizacije projekta će studenti biti blagovremeno obaviješteni. Molimo studete da prate obavjestenja na panelu i da do sjutra, 02.12.2020. u 23:59h popune upitnik.U prilogu se nalazi novi fajl sa aktivnim i diskvalifikovanim grupama i članovima koji su oslobođeni od učešća. Podsjećaju se studenti da je učešće u okviru ciklusa Ideje i karakter obavezno. Svaka grupa koja ne ispoštuje rokove i ne prijavi neaktivne članove biće diskvalifikovana, a diskvalifikacija znaci da studenti nece imati pravo polaganja ispita na predmetu za koji se projekat vezuje do drugog popravnog roka.

Raspored predavanja za devetu sedmicu zimskog semestra 2020/21.
Opširnije: Raspored predavanja za devetu sedmicu zimskog semestra 2020/21.

U prilogu se nalazi raspored predavanja za devetu sedmicu zimskog semestra 2020/21. Umjetnost
Studenti smjera Komunikologija i mediji ove nedelje slušaju online predavanja.

Istorija civililzacije - Izmjena termina polaganja kolokvijuma

Drage koleginice i kolege,

Ovim putem vas obavještavamo da će se prvi kolokvijum iz predmeta Istorija civilizacije održati u terminu predavanja 13:30h (25.11.2020.) A2, a ne kako je predviđeno rasporedom kolokvijuma i ispita.

Raspored predavanja za osamu sedmicu zimskog semestra 2020/21.
Opširnije: Raspored predavanja za osamu sedmicu zimskog semestra 2020/21.

U prilogu se nalaze rasporedi predavanja za osmu sedmicu zimskog semestra 2020/21. Umjetnost i Komunikologija i mediji
Arhiva obavještenja
UZ POŠTOVANJE SVIH MJERA INSTITUTA ZA JAVNO ZADRAVLJE ZAPOČELA NASTAVA NA UNIVERZITETU DONJA GORICA
Na Univerzitetu Donja Gorica je započela nastave uz poštovanje svih mjera. Obezbijeđene su termalne kamere za mjerenje temperature, sredstva za dezinfekciju u cijeloj zgradi, organizacija nastave uz poštovanje mjera rastojanja kao i obaveznost nošenja maski za sve zaposlene i studente.

Kao što je ranije dato obaviještenje, u toku zimskog semestra studijske 2020/21. godine, na Univerzitetu Donja Gorica, biće organizovana hibridna nastava. Odnosno, dio predavanja biće organizovan na klasičan način (uživo i zgradi), a dio online.

Studenti i studentkinje su, po fakultetima, podijeljeni u dvije grupe. Dok prva grupa ima nastavu u zgradi, druga grupa ima nastavu online, i obrnuto. Rotiranje grupa se vrši na nedjeljnoj osnovi, odnosno student/kinja će nedjelju dana pratiti nastavu u zgradi, nedjelju dana online, i tako redom.
07
Oktobar
Opšta obavještenja